El Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu acollirà aquesta primavera tres grans espectacles: E.V.A. de T de Teatre, Adossats amb Ramon Madaula i Jordi Bosch i Mala broma amb Anna Sahun. Formen part de la nova edició del Guíxols Escena.

T de Teatre celebren els 25 dalt dels escenaris amb l’obra E.V.A. Aquest cop tracten el tema del dolor després d’abordar en altres espectacles la maternitat, el sexe o les crisis generacionals. Els quatre protagonistes d’aquesta peça teatral expliquen les diferents formes del dolor. Un text de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique que es podrà veure a Sant Feliu el 17 de març.

Jordi Casanovas dirigeix Adossats, un text escrit per Ramon Madaula que parteix de la celebració del dia de Sant Jordi per part d’una família catalana de classe mitjana. Serà el 8 d’abril amb Jordi Bosch, Carles Canut i Ramon Madaula.

El 13 de maig clourà el cicle amb Mala broma, un text de Jordi Casanovas que parteix de la història de tres amics descontents amb el seu present que intenten tornar al seu passat més salvatge i recuperar la il·lusió perduda. Dirigida per Marc Angelet, és una obra interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz.

També han programat microteatre el 31 de març com a part del Festival Píndoles. En aquest cas, les obres tindran lloc als carrers de la mateixa ciutat en un circuit teatral itinerant fora del teatre.