12.6 C
Pals
Dilluns, 8 març 2021

L’escriptor Jaume Fàbrega parla de cuina catalana i indiana a Ràdio Capital

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Comptadors de persones a les Gavarres per l’increment d’excusionistes al massís

El confinament ha fet que s'incrementés l'afluència i, de retruc, algunes actituds incíviques com la brutícia

El cinema de Palafrugell projecta la gran triomfadora dels Goya aquest cap de setmana

Precisament aquest cap de setmana, el cinema Club Garbí de Palafrugell ha programat "Las niñas"
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Ràdio Capital ha entrevistat a Jaume Fàbrega, autor del llibre “La cuina modernista. obrers, manestrals, burgesos i indians“, que ha presentat a la XV Fira dels Indians de Begur. Fàbrega és professor de gastronomia i analogia de l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador i periodista. A l’entrevista ha parlat del recull de la gastronomia de l’època modernista, en la que es van desenvolupar plats que mengem ara, com el fricandó, els canalons o l’all i oli, per exemple. També ha parlat de les diferències entre l’arrós a la cubana original i el que fem avui en dia a Catalunya i el seu procés de recerca per trobar la informació tot utilitzant els mètodes de les diverses disciplines que ha estudiat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Gemma Guisado: “La cultura ja estava molt tocada abans de la pandèmia”

En aquest programa especial pel dia de la dona, a la secció del Supermatí “Veus de l’Empordà” hem conversat...

Altres notícies