20.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

L’espai cultural Ca la Pruna, de Pals, estrena una nova sala d’actes

L’espai també respondrà a les demandes d’un equipament cultural polivalent i multidisciplinari per al nostre teixit associatiu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després d’uns mesos tancada per obres, aquest divendres 22 d’abril, s’inaugura la sala d’actes de la casa de Cultura Ca la Pruna amb el lliurament dels premis XXVI Llapis de Sant Jordi a les 19 h i posteriorment, la presentació del llibre Cuinar amb flors, a càrrec de Iolanda Bustos, veïna de Pals i amb una degustació d’un còctel de flors.

Els actes de Sant Jordi són un bon moment per tornar a gaudir de l’espai cultural i turístic que representa Ca la Pruna al municipi. Amb aquesta remodelació Pals aconsegueix un espai polivalent per fer tot tipus d’activitats cultural: xerrades, conferències… però amb les millors condicions i seguretat. L’espai també respondrà a les demandes d’un equipament cultural polivalent i multidisciplinari per al nostre teixit associatiu.

Ca la Pruna es dota d’uns elements bàsics de confort ambiental i funcional per tal de fer-ne un centre cultural adaptat a les noves necessitats culturals de la vila de Pals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -