12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

L’EMD de l’Estartit demana calma a les associacions per rebre les subvencions

Aquestes ajudes a les entitats culturals, esportives i educatives sumen un total de 67.000 euros

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després de la concentració de les associacions culturals i esportives aquest diumenge a l’Estartit per reclamar a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) que els pagui les subvencions d’aquest any, el president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, demana calma a les associacions per rebre aquestes subvencions.

El president de l’EMD afirma que entregar unes subvencions sense que es justifiquin totalment no és possible. L’àrea d’intervenció remarca que la manera de donar aquestes subvencions no s’estava fent correctament. A part de treballar per atorgar la subvenció a l’associació de reis, el president afirma que s’ha de solucionar la manera d’atorgar aquestes subvencions. La intenció és evitar que el problema s’elevi a la sindicatura de comptes.

I és que les ajudes que es donen a les associacions esportives, culturals i educatives sumen un total de 67.000 euros. L’àrea d’intervenció reconeix que no es fa un seguiment correcte i de fiscalització d’aquests diners que s’entreguen. A més, el president recorda que enguany hi ha hagut altres recàrrecs als quals ha hagut de fer front l’EMD, com la despesa d’un bibliotecari.

Francesc Ferrer també destaca que els informes tècnics han demorat l’entrega de les subvencions. Tot i això, també recorda que ens trobem a menys d’un any de les eleccions municipals i que aquest aspecte també ha afectat el retard d’aquestes subvencions. El president de l’EMD de l’Estartit demana calma a les associacions i destaca que per poder entregar aquests diners s’ha de fer de manera correcta.

De moment, el president de l’EMD va signar, en data 27 d’octubre, el pagament de la bestreta del 50% del total de totes les subvencions atorgades a cadascuna de les entitats que es van presentar a la convocatòria. En un comunicat emès des de l’EMD de l’Estartit afirmen que les subvencions es donaran amb la “major brevetat possible” i “lamenten les molèsties que hagin ocasionat” a causa d’aquest endarreriment.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -