26.8 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

Famílies de Santa Cristina participen d’un estudi del Ministeri de Sanitat

Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Diverses famílies de Santa Cristina d’Aro han estat seleccionades pel Ministeri de Sanitat per participar en l’estudi de seroprevalences, que té per finalitat avaluar el nivell d’exposició i protecció de la població de l’Estat espanyol enfront del coronavirus Covid-19, és a dir, saber quin percentatge poblacional ha desenvolupat anticossos de l’agent causant de la pandèmia.

La selecció per a l’estudi, que compta amb l’Institut de Salud Carlos III, s’ha fet via telefònica i les famílies triades no han de donar, en cap cas, cap dada, segons informa la directora del consultori mèdic de Santa Cristina. La trucada, que s’ha iniciat aquesta setmana i continuarà fins a mitjans de juny, ho fan portaveus del sistema de salut pública. Les famílies seleccionades hauran d’anar fins al centre sanitari cristinenc. Els que no es puguin desplaçar, el professional de referència de la família trucarà per concertar una visita a domicili, i en cap cas faran cap visita sense previ avís.

L’estudi inclou a 3.409 famílies catalanes sobre un  total, a l’Estat, de 36.000.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

23 dels 30 joves participants en el projecte “Som Singulars” s’han incorporat al món laboral

Aquest projecte del Consell Comarcal va dirigit als joves entre 16 i 29 anys en atur per millorar la seva situació.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -