22.2 C
Pals
Dimecres, 28 setembre 2022
- Publicitat -

L’exposició “Exlibris. La Universia de Pla” omplirà Palafrugell de referències a l’univers de Josep Pla

L’exposició ens proposa un itinerari visual pel què Josep Pla anomenava "l’Empordanet", és a dir que hi trobarem referències als seus mítics "homenots", el paisatge, la gastronomia, els vents, el mar, les tertúlies...tot allò que formava part de l’univers del cèl·lebre escriptor.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir d’aquest divendres dia de Sant Jordi, l’artista plàstic Josep Maria Alarcón inaugura una instal·lació artística que pretén recordar la figura, obra i pensament de l’escriptor Josep Pla. L’exposició ens proposa un itinerari visual pel què Josep Pla anomenava “l’Empordanet”, és a dir que hi trobarem referències als seus mítics “homenots”, el paisatge, la gastronomia, els vents, el mar, les tertúlies…tot allò que formava part de l’univers del cèl·lebre escriptor. Josep Maria Alarcón intenta transmetre aquesta visió panoràmica sobre el món de Pla a través de diversos elements com són llibres d’artista, pintures o escultures sempre des del seu particular punt de vista. Es tracta doncs d’un recorregut visual per la iconografia d’un palafrugellenc il·lustre com Josep Pla. La mostra s’exposarà simultàniament a la Fundació Josep Pla i la Biblioteca fins al 30 de maig i al Teatre Municipal fins al 30 de juny.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aproven el pla de treball per la redacció de l’avanç del nou POUM de Begur

La intenció és adaptar i actualitzar el POUM als canvis socials, econòmics, mediambientals i legislatius que s'han produït durant els últims 19 anys.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -