19.4 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

L’exposició “Exlibris. La Universia de Pla” omplirà Palafrugell de referències a l’univers de Josep Pla

L’exposició ens proposa un itinerari visual pel què Josep Pla anomenava "l’Empordanet", és a dir que hi trobarem referències als seus mítics "homenots", el paisatge, la gastronomia, els vents, el mar, les tertúlies...tot allò que formava part de l’univers del cèl·lebre escriptor.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir d’aquest divendres dia de Sant Jordi, l’artista plàstic Josep Maria Alarcón inaugura una instal·lació artística que pretén recordar la figura, obra i pensament de l’escriptor Josep Pla. L’exposició ens proposa un itinerari visual pel què Josep Pla anomenava “l’Empordanet”, és a dir que hi trobarem referències als seus mítics “homenots”, el paisatge, la gastronomia, els vents, el mar, les tertúlies…tot allò que formava part de l’univers del cèl·lebre escriptor. Josep Maria Alarcón intenta transmetre aquesta visió panoràmica sobre el món de Pla a través de diversos elements com són llibres d’artista, pintures o escultures sempre des del seu particular punt de vista. Es tracta doncs d’un recorregut visual per la iconografia d’un palafrugellenc il·lustre com Josep Pla. La mostra s’exposarà simultàniament a la Fundació Josep Pla i la Biblioteca fins al 30 de maig i al Teatre Municipal fins al 30 de juny.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern afegeix Begur, Calonge, Platja d’Aro, Pals Santa Cristina i Torroella a la llista de zones tensionades per limitar el preu del lloguer

La Generalitat de Catalunya ha ampliat significativament la llista de zones tensionades en resposta a l'escalada dels preus del lloguer, incloent-hi ara Begur, Calonge, Platja d'Aro, Pals, Santa Cristina i Torroella de Montgrí. Anunciat per la consellera de Territori, Ester Capella, des de la Val d’Aran, aquesta nova inclusió porta el total a 271 municipis catalans on es podran aplicar controls sobre els lloguers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -