24.3 C
Pals
Dilluns, 8 setembre 2025
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep quatre premis en els BSH – Best Spanish Hospitals Awards

El reconeixement ha estat per les categories de diagnòstic de la dona, ronyó i vies urinàries, malalties infeccioses i premi al millor hospital en resultats globals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Hospital de Palamós ha rebut quatre premis en els Best Spanish Hospitals Awards en les categories de diagnòstic de la dona, ronyó i vies urinàries, malalties infeccioses i premi al millor hospital en resultats globals.

En un acte celebrat a la seu de la Societat Espanyola de Directius de la Salut a Madrid, el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, ha fet entrega dels reconeixements en aquesta primera edició dels Best Spainsh Hospitals Awards.

https://twitter.com/comssibe/status/1177181096846475265?s=08

Els Premis BSH han reunit un total de 80 hospitals, 43 d’ells públics i 37 privats, de Catalunya, d’Andalusia, Les Canàries, Madrid, Múrcia, la Comunitat Valenciana, Navarra, el País Basc, Castella i Lleó i Galícia. El principal objectiu és premiar els millors exemples de gestió sanitària a través de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. Aquests guardons, es caracteritzen perquè posen a disposició de tots els hospitals participants la informació necessària per poder millorar els seus resultats.

En aquesta primera edició, s’han entregat 60 primers premis i 120 diplomes a hospitals de nou comunitats autònomes diferents. Els guardons s’han estructurat en deu categories i sis grups d’hospitals, tenint en compte la diversitat dels processos clínics que s’hi desenvolupen.

Consulteu aquí tots els premis

- Publicitat -
- Publicitat -

Gerard Ruiz: “Amb la recepta del mojito també es pot innovar”

En una entrevista concedida durant la programació especial de Ràdio Capital des de la Fira d’Indians de Begur, Gerard Ruiz, propietari del Rooftop by Gerard Ruiz, explica com combina rom, cafè i fruites tropicals en còctels creatius. També defensa l’ús de producte local per donar personalitat als seus combinats i fer cocteleria amb identitat empordanesa.

Altres notícies