20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

La llar d’infants de Castell d’Aro seguirà en barracons “com a mínim 3 o 4 anys més”

Han posat en licitació el lloguer d'un conjunt de mòduls prefabricats per la llar d'infants perquè ja s'ha acabat el període de lloguer de l'últim concurs

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La llar d’infants de Castell d’Aro seguirà en barracons “com a mínim 3 o 4 anys més”. Així ho avança Ràdio Capital: Maurici Jiménez, l’alcalde de Castell Platja d’Aro, ha explicat que han posat en licitació el lloguer d’un conjunt de mòduls prefabricats per la llar d’infants perquè ja s’ha acabat el període de lloguer des de l’ultima vegada que es va posar en concurs. Des que van tirar l’edifici, Ensenyament va donar permís per posar temporalment la llar d’infants en barracons al pati de l’Escola Infantil Vall d’Aro.

Jiménez ha assegurat que estan a l’espera que en el marc del desenvolupament urbanístic de les hortes que hi ha davant de Castell d’Aro, a l’Eixample Castell, hi hagi un espai d’equipament municipal que es pugui utilitzar, en part, com a llar d’infants. Ho explica a Ràdio Capital Maurici Jiménez, alcalde de Castell Platja d’Aro.

Amb aquesta licitació, doncs, es garantirà que la llar d’infants segueixi en barracons, però amb la mirada posada a tenir un espai fixe per d’aquí a uns anys.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -