8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

L’il·lusionista Xevi, fill predilecte de Santa Cristina

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Xavier Sala Costa, més conegut com l’il·lusionista Xevi, rebrà el proper divendres 31 de gener la distinció de fill predilecte de Santa Cristina d’Aro, vaig sentir el primer en rebre aquesta distinció honorífica de l’municipi. L’acte, que és fara a les 19 hores a l’Espai Ridaura, serà Presentat paper periodista Josep Puigbó i comptarà amb la presència de l’també periodista Xavier Castillón, que fara 1 dissertació biogràfica de l’guardonat. L’atorgament és fa coincidir amb la Festivitat de Sant Joan Bosco, patró dels mags i dels il·lusionistes. A més, és commemora el 50è aniversari de la mítica fita de l’il·lusionista, Quan va conduir 1 cotxe amb els ulls embenats des del monestir de Montserrat Fins a a al saló de l’Automòbil de Barcelona.

L’atorgament de la Distinció ho va acordar el ple de l’Ajuntament per unanimitat reunit el 23 de desembre a partir d’un informe realitzat per l’Arxiu Municipal, que ho ha justificat a verificar i seleccionar 20 documents finals: mag Vetera i internacional, record mundial, fundador d’entitats de màgia, creador d’a Museu de la màgia, presentador de festivals, iniciador de les Trobades Màgiques, professor de màgia, present en ràdios, revistes i televisions, organitzador d’exposicions, autor o protagonista de llibres, actor i activista en favor del turisme local. “És una persona rellevant en l’Àmbit de l’il·lusionisme a nivell internacional i ha portat el nom de Santa Cristina Arreu de l’món”, ha recordat l’alcaldessa, Lourdes Fuentes.

A nivell local, calç destacar la creació de la Casa Màgica, vaig sentir el primer museu de màgia de l’Estat espanyol i considerat el més gran i original d’AQUESTA temàtica a l’món. Els Guardonats amb AQUESTA Distinció, segons el Reglament que va aprovar el Consistori durant AQUEST Mandat, podran acompanyar la Corporació en Tots els actes Públics on intervingui i en un lloc de preferència.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -