21.3 C
Pals
Dimecres, 16 juny 2021
- Publicitat -

Llorenç Planagumà (CECP): “No ens abstindrem per fer presidenta a Arrimadas”

Llorenç Planagumà, el cap de llista de Catalunya en Comú – Podem a Girona, ha assegurat al Supermatí que el partit no s’abstindrà per fer presidenta a Inés Arrimadas ni ajudarà a configurar una coalició en què hi hagi Ciutadans. Així ha contestat a l’exigència de Xavier Garcia Albiol, dient que el Partit Popular “s’hauria d’haver abstingut d’aplicar l’article 155” i argumentant que les polítiques d’Arrimadas afecten la classe treballadora i a la gent “que més malament ho passa”.

Les properes eleccions del 21-D estan plantejades en clau nacionalista. Catalunya en Comú – Podem, no ha volgut focalitzar la seva campanya en el conflicte entre Catalunya i Espanya, però una de les propostes que segueix mantenint el partit és fer un referèndum pactat, demanat pel 85% dels catalans. Planagumà ha definit que els seus altres objectius primordials són recuperar les institucions de la Generalitat i elaborar una agenda social i una ambiental.

Planagumà, geòleg i especialista en política mediambiental, ha comentat algunes de les propostes que d’aquest àmbit que tenen afectació directa a les comarques gironines com: abaixar els preus de les tarifes integrades i millorar les freqüències dels autobusos per tal de facilitar que la gent es pugui traslladar amb transport públic i millorar la conservació dels parcs i reserves naturals.

Llorenç Planagumà ha expressat la necessitat de fer un canvi de les infraestructures, en concret s’ha referit a reformar l’Hospital Trueta, ja que segons ha dit “es cau a trossos” i ha recalcat que l’hospital nou ha de ser 100% públic.

Torna a escoltar l’entrevista sencera

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios