20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Lluís Puig, investit de nou alcalde de Palamós

Lluís Puig és el nou alcalde de Palamós després de guanyar les eleccions municipals 2019 amb majoria absoluta

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha tornat a ser investit aquest dissabte com a batlle al municipi després de guanyar les eleccions municipals 2019 amb majoria absoluta. Al ple d’investidura hi ha hagut noves cares, ja que hi ha hagut 11 nous regidors dels 17 que hi ha al ple.

A partir d’ara comencen quatre anys més amb el candidat republicà al càrrec d’alcalde de Palamós i Sant Joan. Això sí, amb l’equip de govern i una majoria absoluta clara, Puig ha destacat que es poden distribuir les àrees municipals d’una manera més fàcil. Això ha explicat a Ràdio Palamós.

Així ha estat el moment de la proclamació de Lluís Puig com a alcalde. Després de la votació de tots els regidors del municipi, s’han comptat els vots i s’ha acabat investint Puig alcalde de Palamós durant quatre anys més.

Durant el ple d’investidura s’ha pogut escoltar el jurament al càrrec amb diferents comentaris personals. S’han destacat els juraments a la Constitució Espanyola “per imperatiu legal” i en defensa dels “presos polítics i exiliats“. Puig en el moment del jurament.

Abans d’acabar el discurs, Lluís Puig s’ha emocionat quan ha recordat els seus familiars, entre llàgrimes i aplaudiments, l’alcalde de Palamós ha nombrat aquelles persones que sempre han estat al seu costat i li han donat suport.

Malgrat l’últim final emocionant, Puig ha destacat que la gent de Palamós i Sant Joan ha votat república. I com a tal, estaran al costat del govern de Catalunya en qualsevol necessitat.

Sempre però recordant que els objectius del govern municipal, no són cap altres que vetllar pels palamosins. De fet, Puig, ha volgut recordar els tres valors que han destacat el seu últim mandat per tornar-los a tenir presents durant els pròxims quatre anys.

Això sí, sempre tenint en compte el desig de la ciutadania que els ha demanat amb l’elecció d’Esquerra Republicana de Catalunya com a llista més votada.

El nou batlle palamosí no ha deixat de banda l’agraïment als ciutadans que han fet costat a la seva proposta electoral, però a tots els regidors que han marxat. A partir d’ara, governarà amb la majoria absoluta però deixa la porta del despatx d’alcaldia oberta a tothom.

Escolta el discurs d’investidura de Lluís Puig.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies