17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Lluís Puig, investit de nou alcalde de Palamós

Lluís Puig és el nou alcalde de Palamós després de guanyar les eleccions municipals 2019 amb majoria absoluta

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Lluís Puig, investit de nou alcalde de Palamós
Loading
/

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha tornat a ser investit aquest dissabte com a batlle al municipi després de guanyar les eleccions municipals 2019 amb majoria absoluta. Al ple d’investidura hi ha hagut noves cares, ja que hi ha hagut 11 nous regidors dels 17 que hi ha al ple.

A partir d’ara comencen quatre anys més amb el candidat republicà al càrrec d’alcalde de Palamós i Sant Joan. Això sí, amb l’equip de govern i una majoria absoluta clara, Puig ha destacat que es poden distribuir les àrees municipals d’una manera més fàcil. Això ha explicat a Ràdio Palamós.

Així ha estat el moment de la proclamació de Lluís Puig com a alcalde. Després de la votació de tots els regidors del municipi, s’han comptat els vots i s’ha acabat investint Puig alcalde de Palamós durant quatre anys més.

Durant el ple d’investidura s’ha pogut escoltar el jurament al càrrec amb diferents comentaris personals. S’han destacat els juraments a la Constitució Espanyola “per imperatiu legal” i en defensa dels “presos polítics i exiliats“. Puig en el moment del jurament.

Abans d’acabar el discurs, Lluís Puig s’ha emocionat quan ha recordat els seus familiars, entre llàgrimes i aplaudiments, l’alcalde de Palamós ha nombrat aquelles persones que sempre han estat al seu costat i li han donat suport.

Malgrat l’últim final emocionant, Puig ha destacat que la gent de Palamós i Sant Joan ha votat república. I com a tal, estaran al costat del govern de Catalunya en qualsevol necessitat.

Sempre però recordant que els objectius del govern municipal, no són cap altres que vetllar pels palamosins. De fet, Puig, ha volgut recordar els tres valors que han destacat el seu últim mandat per tornar-los a tenir presents durant els pròxims quatre anys.

Això sí, sempre tenint en compte el desig de la ciutadania que els ha demanat amb l’elecció d’Esquerra Republicana de Catalunya com a llista més votada.

El nou batlle palamosí no ha deixat de banda l’agraïment als ciutadans que han fet costat a la seva proposta electoral, però a tots els regidors que han marxat. A partir d’ara, governarà amb la majoria absoluta però deixa la porta del despatx d’alcaldia oberta a tothom.

Escolta el discurs d’investidura de Lluís Puig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -