22 C
Pals
Dimecres, 28 setembre 2022
- Publicitat -

L’Oficina de Turisme de Forallac revalida el distintiu de qualitat turística SICTED

L'Oficina de Turisme de Forallac ha renovat el diploma del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED). L'acte de lliurament dels diplomes acreditatius es va fer ahir a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro i va comptar amb l'assistència de la regidora de Turisme, Marta Chicot.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.

Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. El SICTED s’implanta actualment a 225 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 14.000 empreses adherides i/o distingides.

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat, ports esportius, prop d’una quinzena d’oficines de turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els hospitals gironins comencen a gestionar les baixes laborals automàtiques per ingrés

El tràmit s'havia de fer fins ara als centres d'atenció primària.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -