24.4 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

L’Oficina de Turisme de Palamós va rebre 48 mil visites l’any 2018

Un augment considerable de visites, concretament, 3.400 més que l'any 2017. Aquestes es concentren entre els mesos de maig i setembre

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Durant el 2018 l’Oficina de Turisme de Palamós va rebre un total de 48.369 consultes els mesos de gener a desembre. Aquestes xifres suposen més consultes que les que es van dur a terme el 2017, concretament 3.398 més (un 7,8 %).

Els mesos de més activitat turística són els de maig i setembre. De les 48 mil totals, 36.847 corresponen a aquest període suposant un 75% del total de consultes ateses al llarg de l’any. Això denota que Palamós continua sent una destinació estacional durant els mesos d’estiu, però que des del consistori s’està treballant en esdevenir un referent tot l’any. De fet, ja es va començar a notar aquest 2018 perquè els mesos de gener, març, novembre i desembre també hi va haver un increment de visitants.

Pel que fa als visitants, pràcticament la meitat d’atesos a l’Oficina de Turisme (un 49%) provenen de la resta de Catalunya. Cal destacar que un 10% de les consultes ateses són d’habitants del municipi que utilitzen aquest servei com un punt d’informació sobre les activitats municipals.

El turisme intern, provinent de la resta del territori català ha incrementat un 13,7% respecte del 2017, mentre que el turisme provinent de la resta de l’estat espanyol presenta un lleuger descens passant del 7,4% al 6%.

Per altra banda el turisme europeu s’ha incrementat significant un 42% dels visitants (s’han rebut 733 consultes més que l’any anterior). Finalment els turistes procedents de la resta del món han incrementat tant en termes absoluts com en termes relatius passant d’un 2,6% en el 2017 a un 3%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Txarango publiquen “El Gran Ball”

Txarango tanquen una etapa amb “El Gran Ball” un doble disc ple de col·laboracions on repassen tota la seva trajectòria musical amb amb 27 de les seves cançons més característiques interpretades per la pròpia banda, al costat de músics com: Lluís Llach, Stay Homas, Gerard Quintana, Joan Garriga, Judit Neddermann, Zoo, Joan Dausà, Lluís Gavaldà,…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -