28.7 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

L’ordenació de les terrasses de Palafrugell, a debat

Equip de govern i oposició discuteixen el tema a l'últim ple

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un dels punts més polèmics de l’ultim ple de Palafrugell va ser la proposta de reordenació de les terrasses a la Plaça Nova del municipi i a la Promontori de Llafranc, per tal de regular l’ocupació de via pública. D’aquesta manera, la proposta a la Plaça Nova era concentrar les terrasses dels bars i restaurants de la plaça en un mateix sector, en concret la part sud, per guanyar espai lliure. D’aquesta manera, també es vol millorar la seguretat i complir l’ordenança.

Des del PSC es va criticar que només hi hagués proposta de la Plaça Nova i no de Llafranc. L’alcalde, Josep Pifarrer, en aquest sentit va dir que aquest plànol de la plaça Promontori de Llafranc no s’havia presentat a l’oposició perquè ja s’havia arribat a un acord amb els operadors, però que pel que fa a la Plaça Nova, esperen tenir un acord amb els operadors per presentar a la comissió informativa del febrer. A més, va recordar que no era un pla definitiu i va demanar als socialistes que presentessin una contraproposta en comptes de només situar-se a l’oposició.

Des dels Comuns i des del PSC es va retreure que no es consultessin els empresaris alhora de prendre decisions d’aquest estil. En aquest sentit, Juli Fernández (PSC) va proposar que es deixés passar l’estiu si no s’arribava a un acord.

Tot i així, l’alcalde sí que va dir que s’hi havia reunit tres vegades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS Costa Brava s’oposa al nou projecte d’edificació d’Aigua Xelida i demana que es modifiqui el POUM de Palafrugell

L'entitat ecologista carrega contra l'Ajuntament per no haver sancionat la promotora que va tallar pins sense permís
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -