8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Loureiro, del Consell Comarcal: “Les mesures de l’Estat van tard i els discursos han de ser més ferms”

El president Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha dit que al Baix Empordà "s'estan aplicant totes les mesures que estan al nostre avast"

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El president Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha dit que al Baix Empordà “s’estan aplicant totes les mesures que estan al nostre avast” per la situació actual del coronavirus. Aquestes serien evitar el màxim possible els desplaçaments, el confinament a casa i el tancament de les dependències públiques.

“La gent ha d’entendre que és una situació d’emergència i d’alarma” i que estan en estat de “perplexitat” per les decisions del govern central.

Loureiro ha dit que “no pot ser que estiguem treballant amb aquestes circumstàncies i que es tardin dies a prendre mesures a tot l’Estat.” També ha assegurat que les platges d’arreu l’Estat aquest passat cap de setmana han estat plenes de gent i ha demanat “contundència i discursos ferms.”

Ha dit que aplaudeix les mesures però que “han anat tard.” També ha dit que no hi ha cap mesura que tingui en compte els restaurants, establiments tancats o els empresaris que no tindran cap ingrès.

Loureiro ha dit que no té constància de més casos de coronavirus al Baix Empordà a banda d’un únic cas que ja es va traslladar a l’Hospital Trueta de Girona.

Pel que fa als controls de policia, ha dit que han estat més aviat de prevenció i que no hi ha hagut multes. També ha insistit en el fet de quedar-se a casa i seguir les recomanacions perquè “el sistema sanitari va aguantant però comença a arribar a un punt límit i amb unes primeres restriccions de material.”

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Educació exigeix la totalitat del terreny per ampliar l’Escola Portitxol de l’Estartit

El Departament d’Educació demana a l’Ajuntament de Torroella i l’Estartit que cedeixi la totalitat del terreny per a l’ampliació de l’Escola Portitxol, l’únic centre d’educació infantil i primària de l’Estartit. Fins ara, l’Ajuntament apostava per dividir els 216m2 del terreny municipal i permetre que l’hotel del costat mantingués 100 m2 per tenir-hi el jardí.

Altres notícies