6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

Loureiro, del Consell Comarcal: “Les mesures de l’Estat van tard i els discursos han de ser més ferms”

El president Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha dit que al Baix Empordà "s'estan aplicant totes les mesures que estan al nostre avast"

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El president Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha dit que al Baix Empordà “s’estan aplicant totes les mesures que estan al nostre avast” per la situació actual del coronavirus. Aquestes serien evitar el màxim possible els desplaçaments, el confinament a casa i el tancament de les dependències públiques.

“La gent ha d’entendre que és una situació d’emergència i d’alarma” i que estan en estat de “perplexitat” per les decisions del govern central.

Loureiro ha dit que “no pot ser que estiguem treballant amb aquestes circumstàncies i que es tardin dies a prendre mesures a tot l’Estat.” També ha assegurat que les platges d’arreu l’Estat aquest passat cap de setmana han estat plenes de gent i ha demanat “contundència i discursos ferms.”

Ha dit que aplaudeix les mesures però que “han anat tard.” També ha dit que no hi ha cap mesura que tingui en compte els restaurants, establiments tancats o els empresaris que no tindran cap ingrès.

Loureiro ha dit que no té constància de més casos de coronavirus al Baix Empordà a banda d’un únic cas que ja es va traslladar a l’Hospital Trueta de Girona.

Pel que fa als controls de policia, ha dit que han estat més aviat de prevenció i que no hi ha hagut multes. També ha insistit en el fet de quedar-se a casa i seguir les recomanacions perquè “el sistema sanitari va aguantant però comença a arribar a un punt límit i amb unes primeres restriccions de material.”

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

24 municipis del Baix Empordà aposten per les comunitats locals d’energia

Aquest foment de les comunitats locals d'energia per part de la Diputació de Girona va començar l'any 2020.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -