20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

Mapa: Els habitatges a subhasta del Baix Empordà

Els experts afirmen que ens trobem en un bon moment per comprar un habitatge

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Boletín Oficial del Estado ha tret a subhasta cases des de 46.000 euros. Aquests habitatges, gestionats per la Tesorería de la Seguridad Social, també es troben al Baix Empordà. Aquests han estat embargats per l’administració, generalment per impagament i s’acaben convertint en oportunitats de mercat, ja que l’administració se’n vol desfer amb celeritat.

Aquest augment d’habitatges i d’impagament es deu en part a l’augment de construcció que vam experimentar durant el 2021 i principis del 2022, segons dades de l’euríbor. Gràcies als interessos baixos i el gran volum d’estalvi de les famílies després de la pandèmia, els experts afirmen que ara mateix ens trobem en un moment ideal per comprar un habitatge.

Les vivendes al Baix Empordà

La situació al Baix Empordà, com a la resta del país, és bastant favorable per comprar algun habitatge. Segons dades extretes del Boletín Oficial del Estado, actualment hi ha una gran quantitat de municipis que tenen habitatges en aquestes subhastes. Algunes d’elles ja s’han celebrat. Tot i això, n’hi ha d’altres que encara poden reclamar-se.

En poblacions com Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, la Bisbal d’Empordà o Torroella de Montgrí el nombre d’habitatges trets a subhasta és més alta. Però en altres municipis com Corçà, Mont-ras o Ultramort també tenen algun habitatge a subhasta.

Aquestes vendes molt sovint es fan en paquet i molts cops es compra el conjunt de propietats que s’ofereixen. En aquest mapa, podeu consultar els diversos municipis del Baix Empordà amb habitatges que s’han subhastat, s’estan subhastant o se subhastaran en un futur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Suspesa la recerca de l’home desaparegut des de fa dues setmanes a Calonge

Els serveis d'emergència han decidit suspendre la cerca de l'home que va desaparèixer fa dues setmanes al terme municipal...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -