19.1 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Mar C. Llop: “És important mostrar referents trans per tirar endavant les coses”

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols ha inaugurat avui a les 18:30 h l’exposició Famílies Trans*- construccions identitaries, de la fotògrafa i activista trans, Mar C. Llop. L’exposició fotogràfica i de vídeo es podrà visitar fins al 30 d’octubre.

En l’exposició apareixen famílies amb infants trans. L’objectiu és transmetre vivències, anècdotes, exposar les crítiques i donar visibilitat a un col·lectiu a vegades poc comprès. La intenció és crear el retrat de 28 famílies. Inevitablement sorgeixen problemàtiques tan evidents com casos d’assetjament escolar, aspectes administratius, escolars, entre d’altres.

El projecte que ens ofereix Mar C. Llop compta amb una exposició fotogràfica, un llargmetratge i diverses peces de vídeo. El llargmetratge s’havia de projectar al Festival de Girona fa uns mesos, però en la pròxima edició està previst que hi aparegui. Part del material del llargmetratge, vídeos d’entre 2 i 5 minuts, estan previstos que apareguin a les xarxes socials de l’artista.

Mar C. Llop no s’atura i, a part de portar aquesta exposició a Sant Feliu, ja preveu el seu pròxim treball. Un tercer projecte enfocat a un altre col·lectiu LGTBIQ+, els individus no binaris. De moment podem gaudir d’aquesta exposició a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios