15.7 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Marc Piferrer: “Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Marc Piferrer: "Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina"
Loading
/

Arriba la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions a Palafrugell. Aquest dijous 29 de febrer la Bòbila de Palafrugell s’omplirà d’expositors, tallers i conferències per aquells estudiants que estiguin dubtant a l’hora d’iniciar-se al món de la formació professional. Per parlar-nos d’aquest acte i altres propostes que arribaran al municipi ens ha visitat al Supermatí el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.

Aquesta és la segona edició que es fa del Saló, en aquest cas a Palafrugell, i Marc Piferrer espera superar el nombre d’assistents de l’edició passada. “La voluntat del Saló és inspirar a les persones joves i la ciutadania en general pe buscar un futur orientat a les necessitats labroals de la comarca”, explica Piferrer. Al Saló d’enguany hi haurà xerrades, tallers, mostres d’oficis, entre altres activitats. Marc Piferrer admet que és molt important acollir activitats d’aquest tipus a Palafrugell.

Jornada d’Oportunitats Laborals

L’educació i les oportunitats laborals s’acaben unint en aquesta 8a Jornada d’Oportunitats Laborals que impulsa l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) el pròxim dimecres 6 de març. “La intenció és posar en contacte les empreses amb persones que busquin feina”, explica Piferrer. En la jornada d’enguany hi participaran 48 empreses de la zona, amb 127 ofertes laborals, i més de 300 persones inscrites per participar en aquestes entrevistes.

Durant aquesta Jornada d’Oportunitats Laborals, les empreses podran entrevistar a diversos candidats. “Volem fer de pont entre aquests negocis que busquen cobrir una vacant i, també, amb els ciutadans que busquen una feina”, apunta Marc Piferrer.

Ja fa vuit anys que se celebren aquestes jornades i Marc Piferrer en valora de manera molt positiva l’evolució i la participació dels diferents actors. I tot i que hi ha un gran nombre d’ofertes relacionades amb el sector turístic, les empreses també ofereixen altres oportunitats. “Cal tenir en compte, però, que Palafrugell és un municipi on gran part de les seves empreses formen part del sector turístic”, explica Piferrer.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios