17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Marc Recolons: “Amb aquesta programació aconseguim diferenciar-nos i oferir el què el públic demana”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Marc Recolons: "Amb aquesta programació aconseguim diferenciar-nos i oferir el què el públic demana"
Loading
/

Ja fa uns mesos que la Sala Las Vegas està fent una clara aposta per programar espectacles i esdeveniments per reactivar l’activitat cultural a Sant Feliu de Guíxols. Una de les iniciatives és la programació humorística i còmica. Per parlar-nos-en una mica més ens ha visitat el director i propietari de la Sala Las Vegas, Marc Recolons.

La programació humorística i còmica a la Sala Las Vegas va començar el passat mes de gener amb la representació d’Orgasmos 2 i el passat divendres 15 van passar dos artistes: el monòleg de Wiz Problema i Manolito el Gafas. Marc Recolons admet que tot i que encara no ha arribat l’estiu es va omplir gairebé del tot la sala. Aquestes representacions es van fer en format de cafè-teatre i el propietari de la sala admet que aquesta manera d’oferir els espectacles està funcionant.

La programació continua el 29 de març amb el show de Yo Sobreviví a la EGB amb Jordi Merca, el 13 d’abril amb El Sevilla, i el 31 de maig amb Toni Moog. I a l’estiu, dins de la programació del Festival Porta Ferrada, s’hi podran veure l’actuació Tinder sorpresa d’Andreu Casanova, el 5 de juliol, i el 6 de juliol amb Txavi Franquesa i el seu espectacle Escocia.

Marc Recolons admet que és important oferir aquest tipus programació, sobretot d’humor, fora de temporada. “La voluntat des de la sala és diferenciar-nos d’altres espais que ofereixen programació a l’hivern i, alhora, oferir el què el públic demana”, explica Recolons. I és que el propietari de la Sala Las Vegas apunta que hi ha poques sales a la província que ofereixin una programació regular de comèdia durant l’hivern.

Oferint aquesta programació d’humor de proximitat en espais com la Sala Las Vegas permet no haver d’agafar el cotxe per anar a capitals com Girona o Barcelona.

Programació de la Sala Las Vegas

Marc Recolons apunta que la Sala, a part de treballar aquesta programació d’humor, també està bolcada amb la presentació de programació estable de música a la sala. Per Setmana Santa hi haurà un tribut a Queen a la Sala. I també hi haurà grups tribut a Guns ‘n Roses, Heroes del Silencio o Mecano, entre altres. “Cada setmana intentem oferir una proposta musical en directe des de la Sala”, apunta Marc Recolons.

A més, durant aquest dissabte 23 de març es farà un festival de música electrònica, Guíxols Tronic Festival. Els assistents hi podran trobar artistes com Emnis, Freeas, Kike Guardiola, Rebe Komplot o Artiic, entre altres.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios