Marxem. Bon estiu a tothom

Vam començar la temporada el 8 de setembre i l’acabem el 13 de juliol. Ha estat una temporada enorme per la feina, per tot el que ha passat en aquest país i en a seva dimensió empordanesa. Enorme també perquè l’equip de Ràdio Capital ha crescut, perquè vam tornar a ser finalistes als premis Rahola, perquè vam engegar el Govern i Oposició i en definitiva, perquè Ràdio Capital som un equip de 17 persones, totes voluntàries, que esgarrapem hores al nostre dia a dia per tirar endavant un projecte periodístic de qualitat.

La gràcia de tot plegat, és que vosaltres, les persones que ens escolteu, ens heu donat suport escoltant-nos per la ràdio, però també visitant el nostre portal de notícies que ja té 30.000 usuaris cada mes, o apuntant-vos al nostre butlletí informatiu o enviant-nos missatges denunciant coses que creieu que tenen interès informatiu. És per aquesta via, que hem explicat notícies que han acabat tenint una dimensió molt més gran i el fet que ens ho confieu a nosaltres, ens honora.

Per tot això, avui que fem l’últim Supermatí d’aquesta temporada, us donem les gràcies més sinceres. A partir de dilluns, us seguirem informant amb butlletins informatius i agendes culturals i també a través del nostre web.

I el setembre…. ui d’aquí al setembre. Ja en parlarem. Fins llavors, que tingueu bones vacances i no deixeu de seguir-nos.