21.8 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Melendi canvia els grans escenaris per la intimitat de Cap Roig

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Melendi va deixar clar qui és “el capitán” de l’escenari al Festival de Cap Roig. Encara que el públic va tardar en aixecar-se per començar a ballar, el cantant asturià va demostrar amb el seu repertori perquè ja és un habitual al festival.

Insistint a les grades a interactuar, Melendi va deixar clar que dalt de l’escenari gaudeix tant o més que els 2.000 assistents que havien anat a veure’l en un indret tant màgic com és el Jardí Botànic de Cap Roig.

Tot i que el cantant està acostumat a cantar en grans estadis davant de milers de persones, va confessar que està encantat d’estar a Cap Roig perquè aquest indret té una essència més íntima a la que ell està habituat.

Per al cantant, l’escena era tant íntima que fins i tot va decidir baixar de l’escenari en mig del concert i fer un duet amb una fan. La fan havia començat a cantar “Asturias, patria querida” en referència a les arrels del cantant. Melendi no va voler deixar escapar l’oportunitat de buscar-la entre el públic i fer-la cantar amb ell.

L’asturià també va aprofitar la intimitat de Cap Roig per cantar la cançó “Hombre” de Pedro Sosa. Una melodia que va marcar en Melendi i després d’escoltar-la va decidir seguir el consell de Sosa per quan ell sigui gran.

Però si el cantant encara no era suficient per part del públic, la posta escenogràfica que acompanyava en Melendi deixava bocabadats als pocs que quedaven per sorprendre. El joc de llums, les grans pantalles i èxits del cantant com “Destino o Casualidad” van servir per deixar clar que Melendi, és el rei de l’escenari.

Amb gairebé dues hores de concert, èxits del cantant espanyol com “Hablando en Plata” i “Un Violinista en el Tejado” també van tenir el seu moment que el públic no va voler desaprofitar. Va ser la cançó de l’àlbum “Curiosa la cara de tu padre” que va fer que els assistents es posessin a ballar a l’instant.

De ben segur que si Melendi torna l’any que ve al Festival de Cap Roig, l’espectacle seguirà estant assegurat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’onada de calor del 2022 causa una mortalitat “sense precedents” en la gorgònia vermella del Montgrí i les Illes Medes

Un estudi de la Universitat de Barcelona revela que l'onada de calor extrema de 2022 va incrementar la mortalitat de la gorgònia vermella al parc natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter, afectant el 70% de les colònies. Els investigadors adverteixen que aquests resultats amenaçen la viabilitat de l'espècie i podrien alterar la biodiversitat dels ecosistemes bentònics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -