19.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Més de 200 docents participen en unes jornades a Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Més de 200 docents participen aquest dissabte a Palafrugell en una trobada per a la reflexió i debat sobre la direcció dels centres educatius. La sessió forma part les jornades de tres dies, organitzades per la Universitat de Girona, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Palafrugell.

Les jornades van començar ahir al Centre Municipal d’Educació, amb un workshop especialitzat en la formació dels directius de centres docents. S’hi treballa sobre el projecte directiu, que segons la Llei d’Educació de Catalunya i la LOMCE estatal, és un element clau per a l’accés a la direcció d’un centre educatiu. El taller continua avui i hi participen una setantena de professionals procedents de Catalunya, d’altres punts de l’Estat i fins i tot de països com Bèlgica o l’Equador.

Amb tot, la sessió que ha generat més expectatives és la jornada de dissabte. Més de dos centenars de docents i professionals de Catalunya i d’arreu de l’Estat s’hi reuniran per intercanviar experiències i debatre sobre els processos d’accés a la direcció dels centres educatius públics. S’hi presentaran 25 comunicacions d’investigadors acadèmies en l’àmbit de les Ciències de l’Educació. Les jornades són una iniciativa del grup de recerca Bitàcola – GROC , de la Universitat de Girona. La direcció acadèmica de les jornades és de Joan Teixidó, director del Postgrau en Direcció de centres educatius de la UdG.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ecologistes critiquen el nou carril bici entre Calella i Palafrugell

SOS Costa Brava critica que no s'han buscat alternatives al carril bici de l'autovia de Palafrugell a Calella
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -