10.8 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

Més de 200 veïns i veïnes de Mas Pere, a Calonge, assisteixen a la sessió informativa sobre el projecte d’urbanització

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Més de 200 veïns i veïnes de la urbanització Mas Pere de Calonge i Sant Antoni van assistir dissabte a la sessió informativa convocada per l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta sessió era informar sobre el projecte d’urbanització, explicar els detalls tècnics d’aquesta obra, el calendari previst, i les quotes que hauràn de pagar els propietaris, entre d’altres. Durant aquesta sessió l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, acompanyat de la regidora d’urbanisme, Carme Viñas i de diversos tècnics municipals van respondre a les qüestions plantejades per part dels veïns. La sessió, que va durar més de dues hores, també es va poder seguir en streaming per la web municipal i per Youtube.

El projecte d’obres de Mas Pere tindrà un cos d’11.306.522,62.-€, IVA inclòs i preveu fer una actuació integral. En aquest sentit, les obres contemplen la construcció de la xarxa d’enllumenat, de clavegueram, d’aigua i de telefonia. També es farà completament de nou la pavimentació, asfaltat, les voreres i la instal·lació de mobiliari urbà. Aquestes obres tindran un cos aproximat d’11 milions d’euros, la major part dels quals estaran finançats per les aportacions dels propietaris. Una altra part estarà finançada amb els 358.506’67 euros aportats per la Entitat Urbanística de Conservació, que en el moment de la seva dissolució va traspassar el seu saldo disponible a l’Ajuntament amb l’objectiu de destinar-lo a les obres. El cost de les obres anirà a càrrec dels propietaris de les finques, i l’Ajuntament estima que el cost mitjà serà de gairebé 15.000€ per cada finca, un import calculat sobre una parcel·la d’uns 700 m2. Aquest import es pagarà en 6 quotes repartides cada sis mesos durant 3 anys. Ara el següent pas per poder iniciar les obres d’urbanització serà la licitació, que permetrà adjudicar els treballs. Actualment l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni treballa amb l’objectiu de poder contractar les obres durant aquest any. D’aquesta manera la previsió és que l’execució de les obres pugui començar durant el primer trimestre de 2021.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies