13.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Més de 600 infants participen en una “Gimcana científica” a Palafrugell

Els participants poden descobrir un munt d'activitats relacionades amb diferents branques de la Ciència

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesdt dimecres al voltant de 625 nens i nenes de Palafrugell participen en una “Gimcana científica”, organitzada per l’àrea d’Educació arran d’una proposta del Consell d’Infants. En l’activitat, que té lloc a La Bòbila, hi participa l’alumnat de 6è de primària i de 1r d’ESO de tots els centres de primària i de secundària del municipi.

A través d’aquesta “Gimcana científica” els nens i les nenes participants poden descobrir un munt d’activitats relacionades amb diferents branques de la Ciència (biologia, medi ambient, geologia, òptica, física, química, etc.) i les matemàtiques.  L’activitat compta amb la col·laboració de tots els centres de primària i de secundària del municipi.

El Consell d’Infants de Palafrugell disposa d’una partida econòmica assignada del pressupost municipal. Durant les diverses sessions del Consell d’Infants, que es realitzen cada curs escolar, es decideix amb què s’assigna aquesta partida econòmica.

Aquest últim curs 2021-2022, el Consell d’Infants de Palafrugell va decidir que la partida econòmica es destinaria a oferir una activitat de ciència, per a tots els nens i totes les nenes del municipi que han estat representats i representades pel Consell d’Infants de Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, el Projecte Rossinyol es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -