Palamós va organitzar 219 activitats culturals durant l’any passat, que han aconseguit arreplegar 80.200 usuaris. D’aquestes, de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palamós es van incloure 41 de l’àmbit del teatre, 36 de música, 25 de dansa, 6 de cinema, 3 de circ i 5 d’altres escèniques i culturals.

A més, també es van celebrar accions culturals per les festes tradicionals com, Sant Jordi, la Verge del Carme o Festa Major, per exemple. Així com d’altres diverses com, el Festival Rumb(A)Palamós, el Festival ONADAnce, el Festival Amb So de Cobla, el Projecte cultural Fem Dansa, o bé la diversa programació estable de teatre, música i dansa que durant tot l’any té lloc a La Gorga.

I és que, en aquest últim any el Teatre la Gorga ha duplicat l’oferta d’activitats i ha triplicat els espectadors. Concretament, ha celebrat 172 espectacles, amb una activitat un total de 349 dies l’any. Un 95,62% d’obertura que ha aconseguit 30.800 usuaris del total de les activitats culturals a Palamós.

En definitiva, el consistori n’ha fet un balanç positiu també en comparar-ho amb les dades de l’any 2017. Doncs, aquest últim hi ha participat més de 2.800 més.