18 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

Més de 80.000 persones van participar en les activitats culturals de Palamós 2018

L'activitat que ha tingut més èxit han estat els espectacles del Teatre la Gorga, amb més de 30.080 assistents

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Palamós va organitzar 219 activitats culturals durant l’any passat, que han aconseguit arreplegar 80.200 usuaris. D’aquestes, de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palamós es van incloure 41 de l’àmbit del teatre, 36 de música, 25 de dansa, 6 de cinema, 3 de circ i 5 d’altres escèniques i culturals.

A més, també es van celebrar accions culturals per les festes tradicionals com, Sant Jordi, la Verge del Carme o Festa Major, per exemple. Així com d’altres diverses com, el Festival Rumb(A)Palamós, el Festival ONADAnce, el Festival Amb So de Cobla, el Projecte cultural Fem Dansa, o bé la diversa programació estable de teatre, música i dansa que durant tot l’any té lloc a La Gorga.

I és que, en aquest últim any el Teatre la Gorga ha duplicat l’oferta d’activitats i ha triplicat els espectadors. Concretament, ha celebrat 172 espectacles, amb una activitat un total de 349 dies l’any. Un 95,62% d’obertura que ha aconseguit 30.800 usuaris del total de les activitats culturals a Palamós.

En definitiva, el consistori n’ha fet un balanç positiu també en comparar-ho amb les dades de l’any 2017. Doncs, aquest últim hi ha participat més de 2.800 més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -