14.8 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Més de 85.000 persones han consultat l’aforament de les platges a l’App “Palafrugell al mòbil”

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’aplicació “Palafrugell al mòbil”, que va posar en marxa l’Ajuntament de Palafrugell per tal de consultar l’aforamament de les platges i la informació sobre cadascuna d’elles, ja ha registrat més de 85.000 visites. D’altra banda, en els últims dies s’han realitzat unes 3.000 noves descàrregues de l’aplicació. La majoria d’aquestes consultes tenen lloc durant els cap de setmana, on es registra la major activitat i on s’ha vist que quasi la totalitat de les platges han arribat al seu màxim d’aforament permès per seguretat.

La gran majoria de les consultes a l’aplicació de les platges són en català, seguides de les visitades en els idiomes de castellà, francès i anglès, fet que demostra que la majoria dels visitants tenen a veure, durant aquest inici del mes de juliol, amb el turisme de proximitat. Pel que fa referència als dispositius, es pot dir que quasi un 48% de les descàrregues han estat en IOS i el 52% restant per Android.

Des del passat 22 de juny, quan es va posar en marxa, els usuaris de les platges de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu l’han valorat com una bona eina per consultar en temps real la disponibilitat de cada platja. L’ús d’aquesta eina tecnològica ha superat els registres habituals que tenia fins ara. La mitjana habitual de visites a l’App era d’entre 1.000 i 2.000, dependent de l’època de l’any.

D’altra banda, l’App “Palafrugell al mòbil” és una eina que des de fa temps té l’Ajuntament per tal de donar informació a la població i un valor afegit al patrimoni local. D’aquesta manera, molts usuaris han pogut descobrir que instal•lant-se l’aplicació no només disposen de la informació de les platges sinó també compten amb amplia informació de les activitats i notícies que tenen a veure amb la vila. Així, la ruta del patrimoni, on es poden consultar els espais de valor patrimonial o la ruta dels miradors, que mostra el detall dels diferents miradors que es poden visitar, són els dos espais de l’aplicació més visitats pels usuaris després de la informació sobre les platges.

Millores i evolució

Amb l’objectiu de millorar la navegació i oferir més eines comunicatives, l’App introduirà noves millores a partir d’aquest cap de setmana. S’incorporarà un espai destinat al bus “Julivia”, amb horaris i parades d’aquest transport turístic que començarà a funcionar a partir del dia 10 de juny.

I pel que fa a les platges, de moment només es comptava amb les opcions de verd quan hi havia espai disponible i vermell quan es tancaven els accessos. A partir d’aquest cap de setmana, també s’incorporarà el color groc, que es col·locarà a cada platja quan l’aforament estigui al voltant del 75%. Amb aquesta informació, l’usuari tindrà prou temps per decidir que si es desplaça a la platja que volia anar o si la considera molt plena, i prefereix canviar i buscar un altre indret on l’aforament estigui encara amb més places disponibles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós rep el premi Catalunya a la Gestió Esportiva Pública

El regidor d’Esports de Palamós i el cap d’aquesta àrea municipal, van rebre el premi en un acte que va tenir lloc el passat divendres a la ciutat de Martorell.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -