22.4 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Més volum de recollida de vidre després de la campanya d’Ecovidrio a Torroella

La campanya coincideix amb l’ampliació durant la temporada alta, del servei de recollida porta a porta comercial de cartró/paper i vidre.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La participació i recollida de vidre a Torroella de Montgrí ha augmentat després que Ecovidrio hagi visitat durant les darreres setmanes un total de 84 establiments de restauració de Torroella i l’Estartit per sensibilitzar-los, ajudar-los en la millora del reciclatge del vidre i fomentar el servei de recollida porta a porta. Ho explica a Ràdio Capital el regidor de Serveis Municipals i Residus, Marc Calvet.

L’any passat la iniciativa es va centrar a l’Estartit i va concloure amb molt bons resultats tant de participació activa d’establiments, com d’increment de tones recollides, per bé que ens trobàvem en un context amb moltes restriccions per la pandèmia.

L’assessorament forma part de la col·laboració que ha establert, per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Torroella, amb Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre a Espanya.

La campanya d’Ecovidrio coincideix amb l’ampliació, per part de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, durant la temporada alta, del servei de recollida porta a porta comercial de cartró/paper i vidre. El dispositiu es va activar el 15 de juny i finalitzarà el 31 d’agost. El vidre, en contret, es recollirà a l’Estartit, els dimarts i dijous, com fins ara, i també els diumenges; mentre que a Torroella els dimarts i divendres, i també els diumenges.

L’any passat ja es va ampliar la recollida del vidre al diumenge, com a prova pilot, i atesos els bons resultats i la petició expressa de molts comerços, ja que el cap de setmana és quan més residus es generen, aquesta temporada s’ha tornat a ampliar al diumenge.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -