14.4 C
Pals
Divendres, 9 maig 2025
- Publicitat -

Muse – Barclaycard Center (Madrid) – 5 maig 2016

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquesta vegada Muse van fer passar la seva gira Drones Tour, lluny de Barcelona i l’equip del PNDR es va haver de desplaçar fins a Madrid, per poder escoltar les noves cançons del grup de Matt Bellamy.Un concert d’aquells que no oblidarem en molts anys, i és que en tot moment la banda ho va donar tot, amb una comunió brutal entre el públic i el grup. Més de dues hores de directe, que van passar absolutament volant i que van encadenar un èxit un darrere l’altre.FOTOS

VÍDEOS

[embedded content] [embedded content] [embedded content] [embedded content] [embedded content] [embedded content] [embedded content] [embedded content]

Font: Per no dir res

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies