22.7 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Roger Vidal: “El festival Musica’t està fet a mida per la població del Baix Empordà”

El Festival Musica’t de Pals tasta per primer cop la normalitat després de dos anys de pandèmia. Per avançar una mica més les novetats i com serà aquesta edició postpandèmia va visitar el Supermatí, Roger Vidal, el productor del mateix festival.

El festival en si va néixer durant la pandèmia, tot i que el pas previ van ser els concerts a la fresca que es feien a Pals durant l’estiu. Vidal explica que el que els interessa des d’aquest festival és gaudir de la música sense grans aglomeracions, a diferència d’altres festivals que es puguin celebrar a la Costa Brava. Des del festival es van sentir valents i van crear aquest festival per la gent de la comarca.

Hi ha concerts que seran gratuïts i d’altres que tenen un preu d’entrada bastant assequible. Aquesta acció demostra que volen fer accessible el festival a totes les butxaques i alhora valorar la feina dels artistes. A més, Vidal també destaca que els artistes convidats gaudeixen de Pals i no dubten a sumar-se al Musica’t.

A més, no només el festival està pensat per la població del Baix Empordà, sinó que també compta amb la col·laboració de personal i proveïdors de la comarca. És un festival que es fa i que es pensa pel territori. La marca que els diferencia de la resta de festivals és la proximitat.

A més, també els interessa col·laborar amb artistes de la comarca o artistes que tinguin relació amb el Baix Empordà. Vidal destaca que molts cops no som conscients del talent i els artistes que tenim al Baix Empordà.

Un altre aspecte destacat del festival és l’àmbit on es realitzen els concerts, la intenció futura és descentralitzar cada cop més els concerts. En l’edició d’enguany hi haurà diferents espais on se celebraran els concerts del Musica’t.

Reconeixen que és complicat diferenciar-se d’altres festivals. Però Pals ofereix un espai còmode i amb opció de bar i food trucks. A més, els aforaments seran bons per gaudir de concerts amb un públic més reduït.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios