15.8 C
Pals
Dilluns, 29 maig 2023
- Publicitat -

Nadadors combatran la fred a Sant Feliu

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Club Aquàtic Xaloc vol desafiar la fred amb una travessia a Sant Feliu

Aquest diumenge els nadadors més valents combatran la fred d’aquests dies. No és una travessia competitiva, sinó per “gaudir” de l’aigua de la Costa Brava. La distància serà de 1900 metres i si les condicions meteorològiques ho permeten s’ampliarà a 2600 metres. La travessia acabarà amb una xocolata desfeta per recuperar la temperatura.

Torroella recorda l’artista local Joan Fuster

El Museu de la Mediterrània de Torroella inaugura aquest dissabte a la tarda una exposició de pintures de Joan Fuster Gimpera l’any que es commemora el centenari del seu naixement.

Uriçada popular a Sant Feliu de Guíxols

Qui vulgui participar-hi se li oferiran sis uriços, una copa de cava i una llesca de pa per sis euros. L’uriçada començarà les 11 del matí d’aquest dissabte als Jardins Juli Garreta per la campanya Temps d’Uriços.

Diverses xerrades a la comarca

El Centre Mèdic Futurmèdic explicarà a les 7 de la tarda a la biblioteca de Sant Feliu les pautes bàsiques de nutrició i medicina de l’esport. Si us interessa la nutrició infantil i els aspectes emocionals, podeu anar a La Salle de Palamós avui a les 9 del vespre. I sobre assetjament escolar i relacions entre els joves en parlaran al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro avui a 2/4 de 6 de la tarda. Per cert, també a Platja d’Aro, el Centre Cívic Vicenç Bou acull a les 6 de la tarda un taller de màscares ja pensant amb el Carnaval.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquests són els municipis del Baix Empordà que ja coneixen el seu alcalde

Mentre a la majoria dels municipis a aquesta hora encara no es coneixen les dades de participació definitives, hi...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -