14.7 C
Pals
Diumenge, 2 octubre 2022
- Publicitat -

Neix l’Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni

Aquesta associació renova el funcionament del servei amb una nova aplicació mòbil i un número de telèfon únic d'atenció al client

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Neix la nova Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni, formada per 21 taxis: 12 de Palamós i 9 de Calonge i Sant Antoni. Amb aquesta associació els taxistes treballaran de manera unificada en el territori que conformen els tres municipis pel que fa a tarifes i servei.

El president de l’Associació, Josep Navarro, explica que el projecte s’ha creat gràcies a la col·laboració entre taxistes i els ajuntaments. Assegura que millorarà el servei de taxi, sobretot a l’estiu, que és quan hi ha més gent.

Una de les novetats que presenta l’Associació és una aplicació mòbil (elTaxi) que permet fer la reserva de taxi. A més, però, també es podrà fer a través d’un nou i únic número de telèfon (681 400 000) que tindrà atenció telefònica les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Josep Navarro explica que l’aplicació està integrada en un sistema europeu de reserva de taxi, de manera que les persones d’altres països de la Unió Europea no caldrà que es tornin a descarregar l’aplicació quan arribin a Palamós o a Calonge i Sant Antoni.

L’Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni es va presentar aquest dilluns 31 de maig a la placeta d’Es Monestrí de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torna l’Empremtes amb els primers confirmats

El cicle de música Empremtes torna a la càrrega amb els primers artistes confirmats. El festival que aposta per la música de cantautor a moltes sales de la capital catalana, comptarà amb músics com El Niño de la Hipoteca, Raquel Lúa i Magalí Sare. Però, aquests són els primers noms que es desvelen del cartell
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -