Aparcament al Carrer Almogàvers de Palamós
El carrer Almogàvers on es situarà el nou giratori, mentre que la banda dreta (baixant) quedarà reservada a l'aparcament | Imatge de l'Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte de construcció d’un nou aparcament al carrer Almogàvers. L’objectiu és ordenar l’estacionament com crear un giratori i eixamplar el pas del vial pels vehicles. Les obres es portaran a terme al carrer del Ter fins a l’alçada de l’escola d’educació especial Els Àngels.

La nova zona d’aparcament en bateria s’ubicarà en el lateral esquerra del carrer (direcció escola) i en tres trams, donant servei principalment als veïns d’aquest sector i als usuaris de l’escola Els Àngels.

El material d’acabat de la zona de pàrquing serà de formigó raspallat amb òxid de ferro i tindrà una superfície global de 520m2, possibilitant la creació d’un total de 43 places d’estacionament.

El projecte també inclou la construcció d’un giratori que s’ubicarà a la part final d’aquest carrer i que facilitarà el gir del bus escolar, que fins ara veu impossibilitada aquesta maniobra per les reduïdes dimensions del carrer.

L’Ajuntament de Palamós ja ha aprovat el projecte que s’executarà durant el darrer trimestre de l’any. El procés de construcció del nou giratori amb el període festiu de Nadal, per tal de no afectar en cap moment el transport escolar. El cost serà de 108.571,33 €.