9.7 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

El nou pressupost de La Bisbal recupera les inversions

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després que la partida destinada a inversions del pressupost del 2016, s’hagués congelat per imposició de la Sindicatura de comptes, La Bisbal inclou una partida de 3.175.672 per al pressupost del 2017.

El pressupost que haurà de votar el plè, arriba fins els 15.903.195€ i aborda alguns dels grans temes que s’arrosseguen des de fa temps, com la millora de la xarxa pluvial del carrer Pedró o la substitució de la canonada d’aigua i la renovació de la xarxa de sanejament del Paral·lel, a més del trasllat provisional de la biblioteca, a l’edifici de l’antic escorxador municipal i que acollirà aquest equipament, mentre no es resolgui el contenciós pel nou edifici de la biblioteca comarcal.

 

A més d’aquestes actuacions, el govern municipal, format per Esquerra, la CUP i ICV vol afrontar diverses millores a les instal·lacions esportives, les vies i els espais públics, el mateix edifici de l’Ajuntament, així com inversions en voreres i el geriàtric, arran de processos participatius.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell no pot fallar

Els baixempordanesos han baixat fins a la cinquena posició, ja que tant Taradell com Igualada s'han situat per davant amb un punt més
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -