15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

Nou sistema de confirmació de visites al CAP Palamós

Aquest sistema, es desplegarà en els propers mesos a les àrees bàsiques de salut de la Bisbal, Palafrugell i Torroella de Montgrí.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Palamós ha implementat aquesta setmana un nou sistema de confirmació de visites que promet millorar significativament l’experiència dels usuaris amb cites programades.
Aquest, que ja està operatiu a l’hospital de Palamós des de l’any 2017, es desplegarà en els propers mesos a les àrees bàsiques de salut de la Bisbal, Palafrugell i Torroella de Montgrí.

Segons informa Radio Palamós, el nou sistema consisteix en un tòtem situat a l’entrada del centre, on els pacients amb visites programades han d’identificar-se. A partir d’aquí, se’ls imprimeix un tiquet amb la informació de la seva consulta. Simultàniament, els professionals de salut encarregats de l’atenció reben una notificació sobre l’arribada del pacient.

Aquest sistema permet confirmar les visites només 20 minuts abans de l’hora assignada i gestionar-les totes , amb l’excepció de les de ginecologia, llevadora i podologia, que s’hi incorporaran més endavant. A més, el sistema ofereix la possibilitat de generar un justificant de visita si es requereix.

En un esforç per preservar la privacitat i millorar les condicions de confidencialitat i soroll, està prevista la instal·lació de pantalles a la sala d’espera del CAP de Palamós. Això marca un pas significatiu en la millora de l’atenció als pacients a través de la tecnologia innovadora.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -