11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Nova convocatòria d’ajuts al sector turístic i comercial de Pals

La dotació econòmica és de 40.000 € per ajudar els locals comercials, bars, restaurants, empreses de turisme actiu, càmpings, hotels, etc. pels perjudicis causats per la pandèmia de la COVID-19.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a les empreses turístiques i comercials que desenvolupen la seva activitat al municipi. En concret, es destinarà una dotació econòmica de 40.000 € a ajudar els locals comercials, bars, restaurants, empreses esportives i de turisme actiu, càmpings, hotels, allotjaments rurals, pensions, etc. pels perjudicis causats per la pandèmia de la COVID-19.

La sol·licitud de l’ajut es pot fer de manera telemàtica i la data límit és el proper 30 de setembre. Per formalitzar la sol·licitud, cal entrar a l’enllaç adjunt i dins el catàleg de tràmits, buscar el que té com a títol “Sol·licitud de subvenció al sector turístic i comercial de la vila pels perjudicis causats per la pandèmia de la Covid-19 en el desenvolupament de la seva activitat econòmica”.

La informació sobre l’import màxim de les subvencions convocades, la documentació que cal presentar per optar a l’ajut, etc., es pot consultar en les bases reguladores adjuntes en aquest enllaç.

Per a qualsevol altre dubte relacionat amb el procés de sol·licitud de la subvenció, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Pals al telèfon 972 637 380 o al correu [email protected]

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -