13.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Novetats sobre el Primavera Sound 2017

Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar el Matí Capital i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El codirector del Primavera Sound, Gabi Ruíz, ha ofert una conversa a través de Facebook Live, on ha contestat algunes preguntes que li feien, respecte a la pròxima edició del festival.

El més sol·licitat han estat els grups que actuaran o els que no. Tot i que no ha avançat cap nom, sí que ha dit els que no formaran part del pròxim cartell. No hi haurà The National, que no faran gira fins al 2018, ni tampoc Gorillaz, pel mateix motiu. Daft Punk, Weezer, Wilco, The Killers, Travis o Kasabian també han estat descartats, aquests últims per no ser l’estil del Primavera Sound.

Al llarg dels 40 minuts que ha durat la xerrada, Ruíz ha explicat que hi haurà alguns canvis en el recinte, un d’ells, l’ampliació de la zona de la platja i la ubicació de l’escenari principal més a prop de la sorra. La resta d’escenaris estaran igual que en edicions anteriors. També estan treballant a millorar els accessos VIP.

Pel que fa a la lluita contra la revenda, volen implantar una revenda legal a través del web del Primavera, amb uns preus justos.

També ha explicat que no sap què passarà amb Radiohead, que en un principi havien de fer gira per sales durant abril i maig, però que finalment no es farà. Sembla que Ryan Adams també té plans de fer gira durant l’any vinent, així com Swans, que tenen moltes possibilitats d’actuar al festival.

Hi haurà alguns rapers actuant al festival, alguns d’ells de la vella escola.

Finalment ha apuntat que creu que el cartell se sabrà abans del 21 o 22 de gener.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Vent del nord, ambient fresc i poc protagonisme del sol

Darrer dia de l'estiu amb cel mig enteranyinat, vent del nord i temperatura entre els 14ºC de mínima i els 24ºC de màxima.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -