20.2 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

Oques Grasses, Manel, Miki Núñez, Suu o Judit Neddermann al Festival Portalblau

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Festival Portalblau, que se celebrarà del 17 de juliol al 15 d’agost, inclou prop d’una vintena d’activitats entorn de la dansa, la poesia, la música i la literatura.

Els noms del Portalblau 2021 són: Manel, Oques Grasses, Miki Núñez, Maria Arnal i Marcel Bagés, Andrea Motis i Randy Greer, Judit Neddermann, Suu, Manu Guix, Alba Carmona, Dafné Kritharas, Mireia Calafell amb Björt Runars, Manuel Forcano amb Mahi Binebine, El Pot Petit, Cia de Dansa El Paller, Faula d’Orfeu, Cossoc i Cor de Teatre.

Algunes de les propostes són inèdites i creades expressament pel festival. És el cas de les actuacions de Suu, Cor de Teatre, Dafné Kritharas o la conversa entre Manuel Forcano i Mahi Binebine.

El Festival ha incorporat un Market que tindrà lloc els dies 16 i 17 de juliol a la Plaça Univers/Riells i que aplegarà una gamma àmplia de productes mediterranis.
L’oferta de serveis fa un pas endavant amb un nou restaurant al Fòrum Romà, una zona village a Empúries i una terrassa a la Mar d’en Manassa.

Moltes de les actuacions que formen part de la programació són encàrrecs del festival per a localitzacions específiques com ara el Cementiri Mariner o el Jardí Clos del Pastor, que s’incorporen com a nous escenaris.

El tret de sortida de Portalblau, que manté el seu compromís social i mediambiental, serà un homenatge al poeta Joan Margarit a càrrec de Carles Duarte i Maria Rubert de Ventós que es farà a l’Alfolí de la Sal.

En la línia de compromís amb la cultura del Festival Portalblau i amb la seva voluntat de ser un espai de trobada, de creixement social i de diàleg permanent, la programació d’aquesta edició inclou dues col·laboracions amb festivals del territori: el Festival Sismògraf i el Festival Mot.

Totes les activitats es faran amb un format adaptat a la situació ocasionada per la COVID-19 i compliran en tot moment amb les mesures sanitàries exigides per les autoritats.

L’entrada Oques Grasses, Manel, Miki Núñez, Suu o Judit Neddermann al Festival Portalblau ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Retards de fins a cinc mesos per reparar vehicles als tallers de l’Empordà

El gremi alerta d'una caiguda de la facturació i asseguren que en motos i bicicletes el problema "encara és més greu"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -