14.6 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell prepara accions per un Pla Verd per la biodiversitat

S'aplicarà entre finals de juliol i agost amb l'objectiu de conservar i millorar el patrimoni natural del municipi i evitar la pèrdua d'especies i habitats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un Pla Verd per la biodiversitat que es començarà a aplicar entre el juliol i l’agost. Durant aquestes setmanes, els grups polítics de l’Ajuntament estan treballant per aportar i modificar les conclusions o actuacions que es proposen des del pla. Aquest pla està basat en un estudi que es va realitzar des de la regidoria de Medi Ambient durant el 2020. Arran de la seva diagnosi, es van pensar certes actuacions per donar-li forma al Pla verd i biodiversitat de palafrugell.

El pla té cinc grans objectius: conservar i millorar el patrimoni natural del municipi i evitar la pèrdua d’especies i habitats, afavorir el verd urbà per facilitar la connectivitat entre municipis, potenciar el control integrat de plagues i afavorir la biodiversitat. Ho explica el regidor de medi ambient de Palafrugell, Marc Heras.

El quart objectiu és la consciencació a la ciutadania sobre la importancia de l biodiversitat i incentivar accions de ciencia ciutadania. Finalment, també es vol incrementar la resiliència del municipi davant l’escenari d’emergència climàtica.

Heras ha concretat algunes accions:

Per dotar-lo de múscul polític, es volia aprovar al ple perquè les forces s’hi poguessin afegir i pogués tenir continuitat en futurs mandats, però prèviament a que s’aprovi el ple els grups polítics faran aquest treball d’aportar-hi més conclusions i propostes. Així doncs, es podria dur a terme a finals de juliol o prinicipis d’agost.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà comença una campanya de control de vehicles de mobilitat personal

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà inicia avui una campanya de control de vehicles de mobilitat personal (VMP),...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -