13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Palafrugell começa a repartir cubells de residus

El proper 19 d'abril entra en vigor el nou calendari de recollida porta a porta

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha començat a repartir nous cubells pels residus, després de la presentació del nou calendari de recollida porta a porta, que entra en vigor el pròxim 19 d’abril i els canvis afectaran quasi 2.000 habitatges del centre de Palafrugell. Així ho ha informat la ràdio municipal de Palafrugell. A més de repartir els cubells de reciclatge, la caseta de Qualitat Urbana proporciona informació a la ciutadania sobre el funcionament del nou calendari.

Els cubells estan disponibles per la seva recollida per a tots i totes aquelles ciutadanes que, o encara no el tenen, o bé l’han perdut. Només cal indicar el nom del carrer, de qui el recull i el número d’habitatge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -