27.2 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Palafrugell compta amb 1640 treballadors autònoms

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palafrugell compta amb 1640 treballadors autònoms
Loading
/

Durant la Jornada Emprèn i Empresa d’aquest dimecres celebrada al Museu del Suro, la presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), Sandra Zapatero, ha donat a conèixer que hi ha 1640 treballadors autònoms.

La Jornada Emprèn i Empresa estava organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Una jornada que també ha acollit a la CTAC que ha donat a conèixer l’estadística. Segons els estudis, la majoria d’autònoms treballen en el sector dels serveis. Tal com explicava la presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Sandra Zapatero.

Durant la Jornada Emprèn i Empresa, Zapatero també ha explicat la nova llei d’autònoms als emprenedors de Palafrugell. Una normativa que té un sector en l’activitat de promoció, la fiscal i la protecció social i conciliació.

Una llei que per Sandra Zapatero és insuficient, i que els emprenedors de Palafrugell reclamen més en mesures bàsiques.

La Jornada ha servit per aportar eines als empresaris de Palafrugell per tal d’ajudar-los en els seus projectes. A l’auditori del Museu del Suro s’ha celebrat una taula rodona sobre les experiències emprenedores del territori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Curiositats musicals: ‘Pumped up kicks’, ‘Can’t feel my face’, ‘Like a virgin’

La Martina Escolar ens porta com cada setmana curiositats d'algunes cançons.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -