15.1 C
Pals
Diumenge, 9 maig 2021
- Publicitat -

Palafrugell convertirà el recinte firal en un gran parc

El regidor d'Obra Pública de Palafrugell, Lluís Ros, ha avançat a Ràdio Palafrugell que serà un espai verd que es tirarà endavant aprofitat la primera fase de les obres de l’Avinguda d’Espanya

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Palafrugell tindrà un gran parc de prop de 14.000 metres quadrats a la zona de l’actual recinte firal. Així ho ha avançat Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell, a Ràdio Palafrugell. 

El regidor ha explicat que serà un espai verd amb zones de joc infantil i lleure que es tirarà endavant aprofitant la primera fase de les obres de l’Avinguda d’Espanya. Així doncs, l’objectiu seguirà la mateixa línia, millorar la imatge de l’entrada del municipi i oferir un espai nou i ampli a la ciutadania. Lluís Ros:

Lluís Ros ha apuntat que part de les obres es podrien començar aquest proper mes de juny. Serien feines per solucionar els problemes amb la pluja i no afectarien el trànsit de l’Avinguda. Tot i això, la resta d’actuacions es faran visibles després de la temporada d’estiu. 

Finalment, el regidor d’Obra Pública també ha parlat d’una possible col·laboració amb el Consell Comarcal causada per la proximitat de l’espai amb el Centre Especial de Treball Tramuntana. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 10: 2010

Repassem tot el què ha donat de si el 2010 amb la Mar Coll, Marc Clapés i Miquel Curanta.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -