20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Palafrugell crea una comissió tècnica per redactar una ordenança d’estalvi d’aigua

La iniciativa respon a la nova realitat viscuda en els darrers mesos a causa de la sequera, fet que ha fet evident la necessitat de regular l'ús de l'aigua per part de la ciutadania

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha impulsat la creació d’una Comissió tècnica per redactar una ordenança d’estalvi d’aigua, amb la voluntat de promoure un consum més responsable. La iniciativa respon a la nova realitat viscuda en els darrers mesos a causa de la sequera, fet que ha fet evident la necessitat de regular l’ús de l’aigua per part de la ciutadania.

Segons l’alcalde del municipi, Juli Fernández, “aquest és un nou pas per seguir treballant en la millora i control del consum de l’aigua. La situació canviant i l’episodi de sequera són greus i cal treballar de manera acurada en la millora de la sostenibilitat i el medi ambient”. Cal recordar que durant els darrers anys, a causa del canvi climàtic, estem vivint en diferent mesura, variacions en el clima. Això, s’ha vist reflectit en la sequera que fa més de tres anys que està afectant Catalunya.

En aquest context, l’Ajuntament de Palafrugell va acordar al mes de febrer suspendre la tramitació de llicències d’obres per a piscines durant un any, amb l’objectiu d’estudiar la reforma o el desenvolupament de la normativa urbanística en relació amb les piscines al terme municipal, entre altres mesures impulsades des del consistori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -