19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Palafrugell reobre al públic la Torre de Guaita i l’Espai Far de Sant Sebastià

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els equipaments culturals de la Muntanya de Sant Sebastià reprenen l’activitat aquesta setmana després d’un llarg període de tancament pel motiu de la pandèmia.

El primer espai obert és la Torre de Guaita, on es podrà visitar Entre el cel i la terra, l’obra pictòrica de l’artista extremenya establerta a Palafrugell Lola Barranco, que tracta el paisatge dels voltants la Torre, sobretot el que es pot observar dalt terrat de la qual.

El passat 18 de maig també va obrir les seves portes l’Espai Far, el doble recinte davant el Mirador de Joaquim Turró i el far. Aquest espai d’exposició planteja els múltiples motius que es poden tenir per pujar a la Muntanya de Sant Sebastià, a banda de donar el servei d’informació turística del territori.

Sant Sebastià és l’espai més visitat del municipi de Palafrugell, compta amb un jaciment ibèric rehabilitat i visitable lliurement de forma accessible. També compta amb una torre de guaita, una ermita i un far.

Per accedir a tots els espais es pot recórrer la Ruta dels Miradors, un camí al voltant de la muntanya que permet gaudir de la diversitat de les vistes que ofereix aquest espai privilegiat i que interpreta els diversos espais patrimonials. La Ruta dels Miradors es pot seguir mitjançant QR o amb l’aplicació “Ruta dels Miradors” que es pot trobar dins l’app “Palafrugell al mòbil”. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Malestar a Calonge pel sistema de recollida de residus

L’any 2019, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va començar a implantar un nou sistema de recollida de residus,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -