9.7 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Noves jardineres de carrer a Palafrugell, fetes amb material reciclable

La primera instal·lació s’ha fet als barris del Camp d’en Prats i el Mas Mascort

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant les últimes setmanes, han començat les tasques d’instal·lació de les noves jardineres d’1m cúbic cadascuna, fetes amb material reciclat i que es començaran a situar en diferents carrers de Palafrugell. Aquestes arriben per substituir les antigues i tradicionals que hi havia fins ara.

Aquestes jardineres substituiran progressivament les actuals oferint una millor imatge, més moderna i adaptada, mentre també no és tan invasiva dins les voreres on transiten les persones que hi caminen i, al mateix temps, tampoc ens podem oblidar que són més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

El regidor de Serveix Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell, Pau Lladó, explica que “amb la instal·lació d’aquestes jardineres, a més d’embellir l’entorn, s’aposta per un material 100% reciclat, ecosostenible i homologat per ser instal·lades a la via pública, i on s’hi ha plantat flor de temporada”. El mateix regidor afegeix que “aquestes jardineres, mica en mica, han d’anar instal·lant-se en aquells llocs on hi ha força trànsit de gent, per millorar-ne la mobilitat. Per això, s’ha apostat per espais tan transitats com el Camp d’en Prats i es continuarà fent-ho en els entorns escolars”.

Aquestes actuals jardineres ja s’han començat a instal·lar al carrer Barceló i Matas al barri de Mas Mascort i també al barri del Camp d’en Prats. De cara als propers mesos la seva col·locació s’anirà ampliant a altres indrets del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 20 de març

Avui hem relatat una baralla de pistolers a l'NBA, hem decidit quin és el millor plat de la gastronomia...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -