9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Palafrugell també permetrà la visita del “Ratolinet Pérez” i “L’angelet de les dents” durant el coronavirus

El consistori ha seguit el BAN publicat per l'Ajuntament de Begur aquest cap de setmana per permetre l'entrada del ratolí Pérez i l'angelet de les dents durant el coronavirus al Baix Empordà

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha signat un ban dirigit als infants del municipi per agrair-los el seu comportament en aquests dies de confinament pel coronavirus al Baix Empordà. Tal com afirma el batlle “les nenes i nens de Palafrugell han entès perfectament la situació i ho han acceptat d’una forma admirable, demostrant una actitud adulta i quedant-se a casa, cosa que és molt difícil per a elles i ells”.

De manera excepcional, el ban autoritza al “Ratolinet Pérez” i “L’angelet de les dents” que puguin circular lliurement pel poble de Palafrugell i entrar a aquelles cases on visquin els infants als quals els caigui alguna dent, entenent que és un assumpte essencial i de la màxima importància. Un ban seguint el mateix estil que el publicat aquest cap de setmana per l’alcaldessa de Begur, Maite Selva.

Tot i això fa un esment especial a tots dos recordant-los que han de tenir molta cura a l’hora de fer la visita, sempre en horari nocturn, i prendre totes les mesures de seguretat: portar mascareta i guants i rentar-se les mans abans i després de marxar de casa i que no s’oblidi de deixar un polset de màgia al cel del nostre poble per donar-nos forces per continuar lluitant tots plegats contra el coronavirus al Baix Empordà.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, també qualifica de valent i exemplar, el comportament dels infants, lluitant tots junts contra la COVID-19. I agraeix que es rentin sovint les mans, llegeixin, estudiïn i ajudin als grans a tirar endavant enmig d’aquesta situació tan difícil.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -