14.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell i la Fundació TRESC promouen la restauració de bicicletes

Signen un acord de col·laboració per engegar un projecte de restauració de bicicletes al municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació TRESC han signat un acord de col·laboració per engegar un projecte de restauració de bicicletes. Arran d’aquesta signatura, el consistori es compromet a cedir l’ús d’un local, en concret el situat al costat de l’Oficina de Turisme de l’Avda. Generalitat.

En aquest local, la Fundació TRESC, dedicada a oferir serveis de suport de formació i inserció laboral per a persones amb discapacitat i/o malaltia mental, posarà en marxa un projecte dedicat a la restauració de bicicletes. Aquest programa també inclourà tallers de restauració de mobles. Un cop restaurades, cedirà les bicicletes, temporal o definitivament, a entitats i/o serveis municipals que les necessitin per les seves activitats socials, educatives, esportives, mediambientals, entre d’altres.

La realització d’aquest taller es fa dins del marc del Servei Prelaboral del Baix Empordà de la Fundació TRESC, que forma part de la cartera de serveis que ofereix el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -