11.7 C
Pals
Dissabte, 10 desembre 2022
- Publicitat -

Palamós aconsegueix 17 tones de roba utilitzada en la primera meitat de 2021

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons fonts de Ràdio Palamós, la Fundació Humana ha aconseguit recuperar durant els sis primers mesos d’aquest 2021 més de 17 tones de roba usada a Palamós, unes 73.000 peces.

Aquesta recuperació té l’objectiu de donar una segona vida a la roba i reduir la generació de residus i l’impacte ambiental. Tot i que només es recupera un 10 per cent del total de la roba usada que es llença. El 90 per cent va als contenidors de la fracció resta, i acaba en un abocador o una incineradora.

Joan Carles Montes, responsable de Comunicació de la Fundació Humana, en declaracions al mitjà palamosí explica la situació actual. Per incrementar el volum de recuperació de roba usada, Humana proposa més contenidors a l’espai públic per facilitar les donacions.

Montes afegeix que més del 50 per cent de la roba recuperada es reutilitza. Un 14 per cent a través de les botigues de moda sostenible d’Humana, i el 40 per cent amb l’exportació a països africans per comercialitzar-la, generant recursos per a la cooperació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -