20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Palamós aprova l’asfaltatge i millora del darrer tram de la ronda de l’Est

El pressupost d’execució d’aquestes feines és de 261.312 €, i estaran finançades per l’Ajuntament de Palamós, amb la participació de Ports de la Generalitat, mitjançant conveni de col·laboració

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palamós ha aprovat de manera inicial el projecte d’asfaltatge del darrer tram de la ronda de l’Est (el vial del Port), un dels principals eixos viaris del municipi i connexió d’entrada i sortida de mercaderies del port palamosí. Aquesta és la darrera secció d’aquest vial, que es troba entre el camí vell de la Fosca i fins al giratori de l’avinguda d’Àngel Guimerà. Amb aquest asfaltatge es complementarà el que ja es va fer en els dos trams anteriors de la ronda de l’Est, limitats entre el giratori de la carretera de la Fosca i fins al camí vell.

El segment en el qual es vol treballar és d’uns 550 metres lineals, i d’una superfície de 4.710 m2, que s’ha anat deteriorant amb el temps i ara necessita una actuació d’arranjament i millora.

El projecte té com a objectiu principal reforçar el servei d’aquests trams de via tenint en compte el volum de trànsit diari i, especialment, l’alt percentatge de trànsit pesat que circula fins els serveis de transport de mercaderies del port. Aquesta circulació continuada de vehicles de gran pes és una de les principals causes del gran deteriorament de la capa de rodament. Un dels altres objectius amb aquestes millores és la de minimitzar els costos de manteniment que suposa l’arranjament continuat dels forats i les fissures que s’hi produeixen.

Els treballs modificaran el paquet estructural del paviment actual per garantir una major resistència al pas del temps i als vehicles pesants. L’actuació inclou el fressat, l’anivellament, la compactació, l’asfaltatge i el pintat de la senyalització viària.

El pressupost d’execució d’aquestes feines és de 261.312 €, i seran finançades per l’Ajuntament de Palamós, amb la participació de Ports de la Generalitat, mitjançant conveni de col·laboració. Es preveu que els treballs d’asfaltatge es puguin executar abans de l’estiu vinent, un cop enllestits els processos d’informació pública i d’adjudicació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -