14.8 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

Palamós destina 50.000 € a ajuts pel curs escolar

Els interessats els podran sol·licitar fins l'11 de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa una partida d’ajuts de 50.000 € destinada a ajudar les famílies en les despeses escolars. Aquest és un pla de xoc municipal per poder afrontar la crisis econòmica que ha afectat a famílies i empreses del municipi a causa de la Covid-19. Aaquestes ajudes estan destinades a joves i infants a les famílies del municipi. Tots els interessats en sol·licitar aquests ajuts ja poden demanar-los fins l’11 de febrer.

D’aquestes ajudes, 30.000 €, aniran destinats a les despeses d’inici del curs per alumnes d’educació primària o secundària i d’estudis postobligatoris reglats. En aquests casos els ajuts poden arribar fins als 200 € per estudiant. La resta, que són 20.000 €, es destinaran a donar suport a les activitats extraescolars. Les ajudes poden arribar, en aquest cas, a 150 € per beneficiari.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Generalitat multa quatre grans tenidors amb 393.000 euros per no oferir lloguer social a les comarques gironines

Els expedients que s'han resolt fan referència a casos de Banyoles, la Bisbal d'Empordà, Celrà, Lloret de Mar, Palamós, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners i Vidreres.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -