11.8 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

Palamós destina 50.000 € a ajuts pel curs escolar

Els interessats els podran sol·licitar fins l'11 de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa una partida d’ajuts de 50.000 € destinada a ajudar les famílies en les despeses escolars. Aquest és un pla de xoc municipal per poder afrontar la crisis econòmica que ha afectat a famílies i empreses del municipi a causa de la Covid-19. Aaquestes ajudes estan destinades a joves i infants a les famílies del municipi. Tots els interessats en sol·licitar aquests ajuts ja poden demanar-los fins l’11 de febrer.

D’aquestes ajudes, 30.000 €, aniran destinats a les despeses d’inici del curs per alumnes d’educació primària o secundària i d’estudis postobligatoris reglats. En aquests casos els ajuts poden arribar fins als 200 € per estudiant. La resta, que són 20.000 €, es destinaran a donar suport a les activitats extraescolars. Les ajudes poden arribar, en aquest cas, a 150 € per beneficiari.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Jordi Masferrer: “Volem que els nens vagin segurs a l’escola, i a Torroella falten camins segurs”

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Guillem de Montgrí reclamen que els seus fills puguin anar de manera segura a l’escola. És per això que demanen que l’Ajuntament faci un pla de mobilitat sostenible per prioritzar vianants i bicicletes.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -