20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Palamós destinarà gairebé 180.000 euros per millorar l’ocupabilitat de les persones

Com a novetat s’oferiran cursos formatius d’operari del sector nàutic, de cuina amb especialitat en peix i de suport en noves tecnologies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós realitzarà un dispositiu d’inserció sociolaboral per persones majors de 16 anys. Doncs, s’oferiran cursos formatius del gener al desembre de 2019 i s’impulsaran els serveis de borsa de treball, prospecció d’empreses, d’intermediació laboral i el servei d’emprenedoria.

Aquest projecte es podrà desenvolupar gràcies a la subvenció de 179.253,93 € que els ha atorgat el departament de Treball, afers socials i famílies de la Generalitat. L’objectiu és fomentar accions formatives i ocupacionals al municipi i, així, millorar l’ocupabilitat dels palamosins i les palamosines.

Doncs, aquest dispositiu sociolaboral inclou tres actuacions principals: cursos de formació laboral amb pràctiques en empreses, un servei d’orientació professional per a persones a l’atur i formació en noves tecnologies, que com a novetat comptarà amb un espai d’assessorament a autònoms, empreses i emprenedors.

En aquest sentit, una altra de les novetats més destacades són els títols dels cursos. Enguany, s’inclouran a la llista: operari del sector nàutic, cuina amb especialitat en peix i, des de l’espai Connectat, de suport en les noves tecnologies. Però també tenen èxit aquells cursos de peixateria, atenció al client en anglès i de personal de neteja sociosanitari.

DADES PRINCIPALS

Des del consistori recorden que tots aquests cursos són gratuïts, inclouen pràctiques a empreses del municipi i que per accedir-hi cal estar empadronat a Palamós, ser major de 16 anys, trobar-se en situació d’atur i estar inscrit al Servei d’ocupació de Catalunya.

A més, expliquen que tots aquells interessats i interessades a inscriure’s-hi s’hauran d’adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica, ubicada a la “Casa Montaner” o contactar-hi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -